Webkassa on Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan sähköinen asiointipalvelu

Työttömyyskassan jäsenenä voit hoitaa WebKassassa helposti kaikki etuuksien hakemiseen liittyvät asiasi. WebKassassa näet myös tiedot sinulle maksetuista etuuksista ja niihin liittyvistä päätöksistä.

Palveluun kirjaudutaan Suomi.fi tunnistuksella eli omalla pankkitunnuksella, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella. WebKassa on tietoturvallinen tapa asioida työttömyyskassan kanssa.

Bottom tab elements
Lohko
Ajankohtaista

Hakemusten käsittelyaika
08.12.2022

Tällä hetkellä käsittelemme hakemuksia, jotka ovat saapuneet kassalle 4.12.2022.
Tunniste
Tiesitkö?
Manuaaliset nostot

Etuuksien verotus

Ingressi

Työttömyyskassan maksamat etuudet (työttömyyspäiväraha, liikkuvuusavustus ja vuorottelukorvaus) eivät ole palkkatuloa, joten niitä verotetaan eri lailla kuin palkkatuloa.

Lue lisää

Liikkuvuusavustus

Ingressi

Voit hakea liikkuvuusavustusta, jos työttömänä vastaanotat työn, joka sijaitsee pitkän matkan päässä nykyisestä asuinpaikastasi.

Lue lisää

Kassan vaihto

Ingressi

Voit olla kerrallaan vain yhden työttömyyskassan jäsen. Jo kertynyt työttömyysturva siirtyy mukanasi kassasta toiseen, jos vaihto tehdään tarpeeksi nopeasti.

Lue lisää

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa

Liittymällä Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäseneksi, mahdollistat itsellesi perusturvaa paremman, ansiosidonnaisen työttömyysturvan. Kassaan liittyminen on kuin ottaisit itsellesi vakuutuksen työttömyyden varalle.

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa tekee paljon yhteistyötä Tehy ry:n kanssa, mutta on silti täysin itsenäinen yhteisö. Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsen voi olla, vaikka ei olisikaan liiton jäsen.

Mies seisoo kalliolla ja katsoo järvelle.