Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan sähköinen asiointipalvelu on WebKassa

Työttömyyskassan jäsenenä voit hoitaa sähköisessä asioinnissa helposti kaikki etuuksien hakemiseen liittyvät asiasi. Palvelusta näet myös tiedot sinulle maksetuista etuuksista ja niihin liittyvistä päätöksistä.

Sähköinen asiointi on nopea ja tietoturvallinen tapa asioida työttömyyskassan kanssa. 

Bottom tab elements
Lohko
Ajankohtaista

Hakemusten käsittelyaika
24.06.2024

Tällä hetkellä käsittelemme hakemuksia, jotka ovat saapuneet kassalle 17.6.2024.
Tunniste
Tiesitkö?
Manuaaliset nostot

Etuuksien verotus

Ingressi

Työttömyyskassan maksamat etuudet (työttömyyspäiväraha, liikkuvuusavustus ja vuorottelukorvaus) eivät ole palkkatuloa, joten niitä verotetaan eri lailla kuin palkkatuloa.

Lue lisää

Muutosturva

Ingressi

Muutosturva on tuotannollisista tai taloudellisista syistä irtisanotuille suunnattu TE-toimiston tai kuntakokeilun palvelu, jolla pyritään tukemaan uudelleen työllistymistä. Vuoden 2023 alusta otettiin voimaan 55 täyttäneille tarkoitettu laajennettu muutosturva.

Lue lisää
Mies seisoo kalliolla ja katsoo järvelle.

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa

Liittymällä Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäseneksi, mahdollistat itsellesi perusturvaa paremman, ansiosidonnaisen työttömyysturvan. Kassaan liittyminen on kuin ottaisit itsellesi vakuutuksen työttömyyden varalle.

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa tekee paljon yhteistyötä Tehy ry:n kanssa, mutta on silti täysin itsenäinen yhteisö. Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsen voi olla, vaikka ei olisikaan liiton jäsen.