Vuorottelukorvaus maksetaan aina jälkikäteen. Ensimmäiset korvaukset voidaan maksaa, kun vapaan alkamisesta on kulunut vähintään viikko.

Vuorottelukorvaushakemuksesi voidaan käsitellä, kun kaikki tarvittavat selvitykset on toimitettu ja vapaan alkamisesta on kulunut vähintään viikko. Kassalle saapuvat hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä. Voit seurata hakemuksesi käsittelytilannetta WebKassa -palvelun hakemusseurannasta.

Vuorottelukorvauksen ensimmäinen erä maksetaan, kun hakemuksesi on käsitelty. Ensimmäinen erä on tavallisesti noin 5 maksettavaa korvauspäivää. Saat maksuilmoituksen tulevasta maksusta tekstiviestillä, jos olet ilmoittanut hakemuksessasi matkapuhelinnumerosi. Ensimmäisen maksun yhteydessä saat myös kirjeitse päätöksen vuorottelukorvauksesta. 

Ensimmäisen erän jälkeen vuorottelukorvaus maksetaan jälkikäteen neljän kalenteriviikon jaksoissa.

Vuorottelukorvauksen maksupäivä on aina jakson päättymistä seuraavan viikon torstai. Jos torstai sattuu olemaan arkipyhä (esim. helatorstai) maksupäivä yleensä siirtyy eteenpäin, koska arkipyhä ei ole pankkipäivä. Mahdollisista muista maksupäiviin vaikuttavista muutoksista tiedotetaan erikseen.