Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan sähköinen asiointipalvelu on WebKassa

Työttömyyskassan jäsenenä voit hoitaa sähköisessä asioinnissa helposti kaikki etuuksien hakemiseen liittyvät asiasi. Palvelusta näet myös tiedot sinulle maksetuista etuuksista ja niihin liittyvistä päätöksistä.

Sähköinen asiointi on nopea ja tietoturvallinen tapa asioida työttömyyskassan kanssa. 

Bottom tab elements
Lohko
Ajankohtaista

Hakemusten käsittelyaika
01.04.2023

Tällä hetkellä käsittelemme hakemuksia, jotka ovat saapuneet kassalle 30.3.2023.
Tunniste
Tiesitkö?
Manuaaliset nostot

Etuuksien verotus

Ingressi

Työttömyyskassan maksamat etuudet (työttömyyspäiväraha, liikkuvuusavustus ja vuorottelukorvaus) eivät ole palkkatuloa, joten niitä verotetaan eri lailla kuin palkkatuloa.

Lue lisää

Liikkuvuusavustus

Ingressi

Voit hakea liikkuvuusavustusta, jos työttömänä vastaanotat työn, joka sijaitsee pitkän matkan päässä nykyisestä asuinpaikastasi.

Lue lisää

Kassan vaihto

Ingressi

Voit olla kerrallaan vain yhden työttömyyskassan jäsen. Jo kertynyt työttömyysturva siirtyy mukanasi kassasta toiseen, jos vaihto tehdään tarpeeksi nopeasti.

Lue lisää

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa

Liittymällä Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäseneksi, mahdollistat itsellesi perusturvaa paremman, ansiosidonnaisen työttömyysturvan. Kassaan liittyminen on kuin ottaisit itsellesi vakuutuksen työttömyyden varalle.

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa tekee paljon yhteistyötä Tehy ry:n kanssa, mutta on silti täysin itsenäinen yhteisö. Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsen voi olla, vaikka ei olisikaan liiton jäsen.

Mies seisoo kalliolla ja katsoo järvelle.