Maksupäivät

Verkkosivujemme etusivulle päivitetään joka arkipäivä tietoa hakemusten käsittelytilanteesta. Tiedotetta seuraamalla näet milloin käsittelemme sen päivän hakemuksia, jolloin sinunkin hakemuksesi on saapunut. Hakemuksen käsittelyä voi seurata myös WebKassasta kohdasta Hakemukset - Hakemusseuranta.

Hakemuksen saapumispäivä ei ole sama kuin sen käsittelypäivä. Vain kokonaan työttömien jatkohakemukset pyritään käsittelemään välittömästi. Kaikki muut hakemukset, kuten ensimmäinen päivärahahakemus ja työpäiviä sisältävät jatkohakemukset, pyritään käsittelemään kahden viikon kuluessa niiden saapumisesta.

 

Työttömyyspäivärahoja maksetaan jokaisena arkipäivänä. Maksupäivä määräytyy hakemuksesi käsittelypäivän mukaan. Näet päivärahasi maksupäivän WebKassassa heti, kun hakemuksesi on käsitelty, siis jo ennen varsinaista maksupäivää. Etuuden maksutiedot lähetetään tekstiviestillä kassalle ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon. Seuraavan hakujakson jatkohakemuksen voit lähettää WebKassan kautta, kun koko hakujakso on kulunut.