WebKassa

Liitteiden lähettämistä WebKassan kautta on helpotettu. Lue uutinen asiasta täältä.

WebKassa on kassan oma tietosuojattu asiointipalvelu, joka on aina avoinna. Palveluun pääset kirjautumaan jäsennumerollasi kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta.

WebKassan osoite on https://webkassa.tehytk.fi

WebKassassa voit

 • täyttää ja lähettää hakemuksesi
 • lähettää liitteitä (10 dokumentin erissä)
 • lähettää viestejä kassalle
 • lukea kassan lähettämät kirjeet
 • seurata hakemuksesi käsittelyn edistymistä
 • arvioida päivärahasi suuruutta päivärahalaskurilla
 • tarkastella maksuhistoriaasi
 • tarkastella jäsenmaksutietojasi.

Palvelun kautta lähetetty hakemus on kassan käsittelyjonossa heti sen lähettämisen jälkeen. WebKassaa käyttämällä saat hakemuksesi odottamaan käsittelyvuoroaan huomattavasti nopeammin verrattuna hakemukseen, jonka lähettäisit kassalle postitse. Käsittelemme kaikki hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä.

WebKassan kautta saapuviin viesteihin pyrimme vastaamaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

WebKassaan kirjautuminen

WebKassaan kirjaudutaan Tehyn tai työttömyyskassan jäsennumerolla. Jäsennumero on seitsennumeroinen numerosarja, jonka löydät Tehyn jäsenkortista tai Tehy-lehden takakannen osoitetiedoista. Jos kuulut vain työttömyyskassaan, löydät jäsennumerosi jäsenmaksulaskusta.

Kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa, salasana on henkilötunnuksesi loppuosa. Jos tunnuksesi viimeinen merkki on kirjain, kirjoita se isolla kirjaimella esim. 012K.

HUOM! WebKassaan muutettu salasana ei päivity Tehyn jäsensivuille.

Ongelmia WebKassan kirjautumisessa?

 • Ongelma: En muista jäsennumeroani.
  Ratkaisu: Tehyn jäsennumero on seitsennumeroinen numerosarja, jonka löydät Tehyn jäsenkortista tai Tehy-lehden takakannen osoitetiedoista. Jos kuulut vain työttömyyskassaan, löydät jäsennumeron jäsenmaksulaskusta. Jos sinulla ei ole mitään edellä mainituista (lehti, jäsenkortti tai jäsenmaksulasku) tallessa, pyydämme sinua soittamaan puhelinpalveluumme (09) 5422 7300 saadaksesi jäsennumerosi.
 • Ongelma: Linkki ei toimi.
  Ratkaisu: WebKassan kirjautumissivun osoite on muuttunut. Yritä kirjautumista uudelleen linkistä https://webkassa.tehytk.fi
 • Ongelma: Syötin tekstiviestillä/sähköpostilla saamani salasanan salasanan vaihtoikkunaan, mutta järjestelmä ei huoli tätä salasanaa.
  Ratkaisu: Sait uuden salasanan, joka kirjoitetaan yhden kerran kirjautumissivun salasanaksi. Tämän jälkeen ohjelma siirtää sinut salasanan vaihtoikkunaan, jonne sinun tulee syöttää uusi itse keksimäsi salasana kahdesti. Salasanan vaihtoikkunaan ei voi syöttää tekstiviestillä tai sähköpostilla saatua salasanaa.
 • Ongelma: Tilasin uuden salasanan, mutta se ei kelpaa sisäänkirjautumisikkunan salasanaksi. Lisäksi sain ilmoituksen: "Käyttäjätunnus ja salasana eivät täsmää tai tunnusta ei ole olemassa. Ota yhteys järjstelmän ylläpitäjään tai yritä uudelleen".
  Ratkaisu: syötit tekstiviestillä tai sähköpostilla saamasi salasanan väärin. Yritä uudelleen. Huomioi ISOT ja pienet kirjaimet.
 • Ongelma: sain ilmoituksen "Sinulla ei ole valtuuksia tähän toimintoon. (WWC-44131)", mitä ilmoitus tarkoittaa?
  Ratkaisu: Et voi kirjautua palveluun, koska et ole työttömyyskassan jäsen tai jäsenyyttäsi ei ole vielä aktivoitu. Ota yhteyttä työttömyyskassaan.