Jäsenmaksut

Jäsenenä vain kassassa

Jäsenyys työttömyyskassassa takaa taloudellisen turvan työttömyyden tai lomautuksen ajalta. Lisäksi voit saada vuorottelukorvausta, jos haluat jäädä vuorotteluvapaalle. Pelkkä kassan jäsenyys ei sisällä mitään muita etuja.

Jos olet vain Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsen, sinun pitää maksaa kassan jäsenmaksusi itse. Kassa postittaa jäsenmaksusta laskun kerran vuodessa, yleensä helmi-maaliskuun vaihteessa. Laskun voi saada myös e-laskuna. Voit tilata e-laskun omasta verkkopankistasi hakemalla laskuttajaksi Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa ja ilmoittamalla yksilöintitiedoksi oman henkilötunnuksesi.

Kassalla on kiinteä jäsenmaksu, joka on kaikille jäsenille sama elämäntilanteesta ja tuloista riippumatta. Kassan jäsenmaksusta ei voi saada vapautusta.

Vuonna 2017 kassan jäsenmaksu on 42 euroa (3,50 euroa kuukaudessa).

Jäsenenä liitossa ja kassassa

Jos olet jäsenenä sekä liitossa että työttömyyskassassa, saat ansiosidonnaisen työttömyyspäivärahan ja vuorottelukorvauksen lisäksi myös kaikki liiton jäsenedut.

Tehy ry, Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry ja Suomen Fysioterapeutit ry maksavat Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsenmaksun jäsentensä puolesta. Jos olet Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan lisäksi jäsenenä jossain edellä mainitussa liitossa, riittää, että maksat liiton jäsenmaksun liiton ohjeiden mukaisesti.

Liiton jäsenenä sinun tulee kaikissa jäsenmaksuja koskevissa asioissa ottaa yhteyttä suoraan oman liittosi jäsenrekisteriin tai toimistoon. Yhteystiedot näet tämän sivun alareunassa.

Tutustu Tehy ry:n jäsenmaksuihin.
Tutustu Toimintaterapeuttiliitto ry:n jäsenmaksuihin.
Tutustu Fysioterapeutit ry:n jäsenmaksuihin.