Jäseneksi liittyminen

Jäsenhakemus

Jos olet liittymässä myös Tehy ry:n, Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n tai Suomen Fysioterapeutit ry:n  jäseneksi, voit hakea Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsenyyttä samalla lomakkeella kuin liiton jäsenyyttä. Lomakkeet löydät näiden linkkien kautta Tehyn jäsenhakemuslomakeToimintaterapeuttiliiton jäsenhakemuslomake  ja Fysioterapeuttien jäsenhakemuslomake.

Jos olet jo liiton opiskelijajäsen tai varsinainen jäsen ja haluat hakea työttömyyskassan jäsenyyttä, voit lähettää vapaamuotoisen jäsenhakemuksen kassalle salatulla sähköpostilla. Viestissä pitää mainita samat asiat kuin työhön menosta ilmoitettaessa (katso alla).

Jos haluat liittyä vain Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäseneksi, voit täyttää jäsenhakemuksen word-lomakkeena tai tulostaa jäsenhakemuksen pdf-muodossa.

Täytetyn jäsenhakemuksen voit lähettää kassalle salatulla sähköpostilla tai postitse osoitteeseen Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa, PL 70, 00060 TEHY tai faxilla numeroon (09) 148 3384.

Jos olet palkkatyössä, voidaan sinut ottaa heti työttömyyskassan jäseneksi.

Jos jäsenhakemusta lähettäessäsi et ole palkkatyössä, työttömyyskassan jäsenyys alkaa, kun ilmoitat kassalle menneesi palkkatyöhön.

Työhön menosta ilmoittaminen

Jos et ole ollut palkkatyössä jäsenhakemusta lähettäessäsi, ilmoita kassalle työhön menostasi kirjallisesti. Turvallisimmin teet ilmoituksen salatulla sähköpostilla.

Ilmoita viestissäsi

  • nimesi
  • henkilötunnuksesi
  • että haluat liittyä Terveydenhuoltoalan työttömyyskassaan
  • ensimmäinen työpäivä, jonka olet tehnyt jäsenhakemuksen lähettämisen jälkeen
  • työnantajasi nimi ko. päivänä.

Samanlaisella viestillä voit myös liittyä työttömyyskassaan, jos olet jo Tehyn opiskelijajäsen tai varsinainen jäsen.