WebKassaa uudistetaan 20.11.17

WebKassaa uudistetaan maanantai-aamuna 20.11.2017. Uudistuksen jälkeen WebKassa on entistä käyttäjäystävällisempi ja toimii aiempaa paremmin myös mobiililaitteilla. Myös etuuksien hakemuslomakkeisiin tulee pieniä parannuksia.

WebKassan osoite vaihtuu

Uudistuksen yhteydessä WebKassan osoite vaihtuu heti aamusta. Kassan nettisivuilla olevat linkit muutetaan maanantain aikana johtamaan WebKassan uuteen osoitteeseen. Vanhaan osoitteeseen johtavat linkit tulevat viemään uudelleenohjaussivulle, josta on pääsy uudistettuun WebKassaan.

Jos olet tallentanut WebKassan osoitteen suoraan nettiselaimesi muistiin, tulee sinun korvata vanha osoite uudella osoitteella, jonka ilmoitamme 20.11.2017.

Älä tallenna salasanaa nettiselaimen muistiin

WebKassaan pääsee uudistuksen jälkeen kirjautumaan samalla jäsennumerolla ja salasanalla kuin aiemminkin.

Salasanaa ei tietoturvallisuussyitä tule enää tallentaa nettiselainten muistiin. Uudistuksen jälkeen WebKassa pyrkii estämään salasanan tallennuksen nettiselaimeen. Vanhoissa nettiselaimissa salasanan tallennuksen esto ei välttämättä toimi. Mutta vaikka saisit salasanan tallennettua nettiselaimeen, ei WebKassa 20.11.2017 jälkeen enää lue selaimen muistiin tallennettua salasanaa.

Jos olet jo tallentanut salasanasi selaimen muistiin, ei tallennettu tieto välity uudistetun WebKassan kirjautumiseen, vaan joudut kirjoittamaan sekä jäsennumeron että salasanan käsin. Jos olet ehtinyt unohtaa selaimeen tallentamasi salasanan, suosittelemme vaihtamaan sen ennen maanantaita 20.11.2017 ja kirjaamaan sen muistiin.

Paperiset maksuilmoitukset korvataan sähköisillä 16.11.17

Tällä hetkellä paperisen maksuilmoituskirjeen postittaminen on kassan ensisijainen tapa ilmoittaa jäsenille maksuun tulevasta etuudesta. Paperisen maksuilmoituksen yhteydessä lähtee aina paperinen jatkohakemuslomake – myös niille jäsenille, jotka jo hakevat päivärahaa sähköisesti.

Vaihdamme torstaina 16.11.2017 ensisijaiseksi ilmoitustavaksi sähköisen ilmoituksen. Tämän jälkeen tulevasta maksusta lähetetään ilmoitus tekstiviestillä. Tulevan maksun tarkemmat tiedot voi käydä katsomassa WebKassassa.

Paperittoman maksuilmoituksen voi jo nyt tilata WebKassan ”Omat Tiedot” -välilehdeltä laittamalla rastin ”Viestintä” -osiossa olevaan ”Maksuilmoitukset tekstiviestillä” -kenttään. 16.11.2017 kyseinen rasti laitetaan oletusarvoksi kaikille jäsenillemme. Jos haluat edelleen saada paperisen jatkohakemuslomakkeen ja maksuilmoituksen maksuistasi, voit milloin tahansa 16.11.2017 jälkeen käydä poistamassa ko. rastin tiedoistasi tai ilmoittaa kassalle, että haluat edelleen asioida kanssamme paperipostilla.