Työttömyyskassa ottaa sähköiset päätökset käyttöön 28.11.19

Työttömyyskassan antamat päivärahapäätökset tulevat 28.11.2019 alkaen ensisijaisesti vain WebKassaan.  Annetusta päätöksestä tulee ilmoitus sähköpostiviestillä heti kun päätös on luettavissa. Jos päätöstä ei avata WebKassassa 7 päivän kuluessa sen antamisesta, postitetaan päätös kirjeenä.

Sähköisten päätösten käyttöönoton jälkeen päätökset näkyvät WebKassassa samassa muodossa kuin miltä ne ovat näyttäneet paperitulosteina. Päätökset jäävät WebKassaan talteen, joten päätöksiä ei enää tarvitse säilyttää itse.  Päätökset voi tulostaa aina tarvittaessa WebKassasta.

Sähköiset päätökset ovat käytössä ansiopäiväraha- ja liikkuvuusavustushakemuksissa. Vuorottelukorvaus-, takaisinperintä- ja jäsenyyspäätökset lähetetään edelleen postitse.

Oikeat yhteystiedot ovat tärkeät

Sähköisten päätösten käyttöönoton yhteydessä jäsenten viestintäasetuksia päivitetään. Kaikille jäsenille, joiden yhteystiedoissa on sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero, päivitetään ilmoitukset ja päätökset lähetettäväksi vain sähköisesti. Perinteisiä kirjeitä ei siis enää lähetetä. Viestintäasetuksia voi muuttaa itse WebKassan ”Omat tiedot” -osiossa.

Jotta ilmoitukset maksuista ja päätöksistä tulevat perille, on tärkeää, että työttömyyskassan rekisterissä on oikeat yhteystiedot. Toivomme jäsentemme tarkistavan sähköpostiosoitteensa ja matkapuhelinnumeronsa WebKassan ”Omat tiedot” -osion ”Yhteystiedot” -sivulta.