Hakemusten käsittelytilanne ja 2017 verokortit

Tällä hetkellä (torstaina 30.3.17 klo 11:30) käsittelemme hakemuksia, jotka ovat saapuneet kassalle 29.3.2017.

Toivomme, että vältät käsittelyaikaa koskevia tiedusteluja, jotta voimme keskittyä hakemusten käsittelyyn. Hakemuksen käsittelyn kiirehtiminen ei ole mahdollista. Käsittelyn etenemistä voi seurata tästä tiedotteesta, jota päivitämme arkipäivisin.

Oman hakemuksesi saapumispäivän voit tarkistaa WebKassan hakemusseurannasta, joka löytyy hakemukset -välilehdeltä. WebKassaan voit kirjautua jäsennumerollasi tästä linkistä https://webkassa.tehytk.fi 

Huomaathan, että hakemuksesi ja sen liitteet tutkitaan hakemuksesi käsittelyn alkaessa. Jos hakemuksestasi puuttuu liitteitä, niitä pyydetään vasta käsittelyvaiheessa. Liitteiden pyytäminen hidastaa käsittelyä huomattavasti. Tarkista hakemukseen tarvittavien liitteiden luettelo täältä: http://www.tehytk.fi/fi/kassa/tyottomyys/paivarahan-hakeminen ja täydennä hakemustasi mahdollisimman pian, jos huomaat lähettäneesi hakemuksesi puutteellisena.  

Kokonaan työttömien jatkohakemukset pyritään käsittelemään niin pian kuin mahdollista. Kaikki muut hakemukset (myös töitä sisältävät jatkohakemukset) käsitellään saapumisjärjestyksessä.

 

VEROKORTIT 2017

Verottaja on alkanut postittamaan 1.2.2017 voimaantulevia verokortteja. Tätä verokorttia ei tarvitse lähettää kassalle, koska saamme verokortin tiedot suoraan verottajalta. Tammikuussa maksettavan etuuden ennakonpidätys toimitetaan vuoden 2016 verokortin tietojen mukaisesti. Jos hankit ensi vuodelle muutosverokortin etuutta varten, toimita tämä verokortti kassalle. Ennakonpidätyksestä voit lukea lisää täältä